Botiga de parament de la llar a Manresa

El Caribú és una botiga a Manresa de parament per la llar, la cuina i la taula

Benvinguts al Caribú, el teu especialista en la llar i cuina a Manresa des de fa 75 anys.

Una llarga trajectòria per oferir-te

botiga parament llar manresaCaribú va néixer l'any 1941 com un negoci familiar dedicat inicialment a la venda de terrisseria.

Assentada en una de les zones més comercials de Manresa, la botiga ocupa un edifici catalogat com a patrimoni arquitectònic comercial, amb una estructura composta per una columna recoberta de plafons de marbre i rematada per un capitell de pedra tallada amb motius florals. La seva vidriera, pintada a mà, il·lustra el nom de l'emblemàtic comerç, reconegut per tots els veïns del Bages.

Als anys 50, amb l'ampliació del local a l'edifici adjacent del Carrer Born nº3, va introduir una petita secció d'objectes de regal, molt demandada en aquella època.

Amb les llistes de noces, El Caribú es va posicionar com un referent d'articles de parament per la llar a Manresa. Sense cap dubte, aquesta faceta va ser un dels punts forts de la botiga de parament de la llar a Manresa i des de llavors, El Caribú ha estat sinònim de qualitat per tota classe d'articles per hostaleria i per la llar.

"Si no ho tenen en El Caribú, no ho tenen enlloc"

botigues parament llar manresaLa crisi, la globalització, els nous hàbits de consum, l'aparició de grans superfícies... Els temps han canviat i El Caribú ha sabut adaptar-se a la nova oferta i demanda.

L'any 2012, sota la tercera generació familiar al capdavant de la botiga de parament per la llar a Manresa, hem optat per tornar als nostres orígens i centrar l'activitat comercial al parament de cuina, abandonant la secció de decoració.

Al Caribú oferim la qualitat i experiència de tot un llegat familiar, orientada per aconseguir una satisfactòria atenció al client particular i professional de la restauració.

Després del tancament de la centenària ganiveteria Morros al mateix carrer del Born, hem recollit el testimoni de la seva activitat, incorporant a la nostra botiga de parament per la llar a Manresa la nova secció de ganiveteria.

Al Caribú trobaràs la qualitat dels millors proveïdors de cuina, taula i llar, amb la millor oferta del mercat. Apostem per innovar i aquesta pàgina web és el fidel reflex del nostre propòsit.

Ja sigui mitjançant la pàgina web o a les instal·lacions de la botiga de parament per la llar a Manresa, el client sempre tindrà una atenció propera i professional, amb el compromís d'un negoci que porta diverses generacions al teu servei

 

 

Instal·lacions El Caribú a Manresa

Fotos del nostre botiga

Contacte

No saps que regalar? Vols un accessori de disseny per la llar?. Contacta amb El Caribú a Manresa

EL CARIBÚ
C/ Born 5 Manresa
BARCELONA
 938 721 369
 elcaribumanresagmail.com

Podem assessorar-te per trobar el regal perfecte, en accessoris per la llar a Manresa. Escriu-nos.

 

Condicions legals

Condicions legals

Ubicació

El Caribu

  C/ Born 5,
Manresa, 08240, (Barcelona)

  938 721 369